Vill du maximera din träning?

Vill du prestera på topp vid varje träningspass och öka din uthållighet? PWO är ett kosttillskott som är specifikt framtaget för att du ska prestera bättre, öka ditt fokus och orka mer.

Många som är seriösa med sin träning och vill uppnå nya mål väljer PWO innan sitt trängspass för att få den extra lilla kicken och bli mer motiverade och se snabbare resultat.

Vad är PWO?

PWO är en förkortning av pre-workout, och är ett kosttillskott som tas innan ditt träningspass för att maximera din träning. PWO innehåller noga utvalda ingredienser som verkar prestationshöjande och uppiggande. De flesta märker stor skillnad och tycker att PWO är ett mycket bra alternativ för att pumpa upp sig på träningspasset. Det är vanligt att ta din pre-workout i kapselform eller genom ett pulver som blandas till en dryck, eller shake som du dricker 15 – 30 minuter innan träning eller tävling. Oftast innehåller den centralstimulerande ämnen som koffein, vilket gör dig alert och pigg, men om du till exempel gillar att träna på kvällen finns det även PWO utan koffein, vilka kallas stimfria pre-workout produkter.

PWO innehåller även ofta Kreatin och Beta-Alani som ökar din kortvariga explosiva energi och styrka samt hjälper mot mjölksyra, något som är viktigt främst vid tyngre träning och kortare kraftansträngningar. Aminosyror är viktiga för muskeltillväxt och arginin är en aminosyra som bildar kväveoxid som i sin tur hjälper kroppen att  vidga sina blodkärl. Även nitrater bidrar till produktionen av kväveoxid och är perfekt  för att ge dig den eftertraktade muskelpumpen och extra tryck i träningen. Gakkic och citrullinmalat minskar muskeltrötthet och hjälper dig att orka mer vilken är bra vid uthållighetstävlingar där du även lyfter tungt.

Vilka effekter ger PWO?

  • Ökar din prestationsförmåga
  • Bättre muskeluthållighet
  • Förbättrad mjölksyretålighet
  • Uppiggande
  • Styrka

En vältränad, muskulös och uthållig kropp och är inget som kommer av sig själv. Alla som vill uppnå detta måste träna hårt och ta hand om sig själva. Hälsosam kost och ett stort intag av vatten är en minst lika viktig byggsten i din träningsrutin som en pre-workout. PWO fungerar som ett hjälpmedel för dig att nå dit du vill. PWO hjälper dig att krossa din gränser och uppnå nya mål och du kommer inse att ingen vikt kommer är för tung och ingen backe för brant.