Thule cykelvagn – en produkt med många fördelar

Thule cykelvagn – en produkt med många fördelar

En cykelvagn är nästan en ”måste-produkt” för alla barnfamiljer. En cykelvagn har många användningsområden och kan enkelt omvandlas från barnvagn till cykelvagn. När du inte behöver cykelvagnen är den enkel att ta av. Men precis som när det gäller barnvagnar finns det ett stort antal olika varianter att välja mellan när det gäller cykelvagn. Om du vill ha en cykelvagn som är stabil, rymlig och av god kvalité ska du absolut välja en Thule cykelvagn. Thule cykelvagn har många nöjda användare, säkert har du sett folk på stan som har cyklat eller gått omkring med en Thule cykelvagn. 

Att välja Thule cykelvagn 

Thule cykelvagn passar i stort sett alla cyklar så du måste inte köpa en ny cykel när du köper en cykelvagn, eller cykelkärra som det också kallas. När du väljer Thule cykelvagn så får du en cykelvagn som mycket enkelt omvandlas från barnvagn till cykelvagn. Thule cykelvagn är mycket stabil och tillverkad av naturliga och hållbara material. Den har starka fälgar och utrymmet inuti är stort och ger gott om utrymme till barnen. Thule cykelvagn passar den som vill ha en tålig, slitstark och säker cykelvagn. Cykelvagnen är mycket säker för dina barn att sitta i och för dig att cykla runt med. 

Thule cykelvagn av god kvalité 

Thule cykelvagn sitter fast ordentligt i cykeln och riskerar inte att lossna från fästet när du är ute och cyklar. Den är smidig att cykla omkring med och känns inte för tung, även om två barn sitter i den. Thule cykelvagn är tålig och står emot gupp och stenskott mycket bra. När du kommer fram till din destination omvandlar du den mycket enkelt till en gåvagn som barnen sitter både säkert och bekvämt i. Sedan kan du enkelt gå och handla eller ta med barnen på en promenad i parken. 

Thule cykelvagn för promenader 

När Thule cykelvagn används  för promenader istället så sätter du enkelt på ett promenadhjul. Promenadhjulet förvarar du sedan på vagnen när du är ute och cyklar. Hjulet kan enkelt fällas ihop och tar då inte mycket plats. Att vara ute och gå med Thulecykelvagn är en fantastisk upplevelse. Den är bekväm att använda och handtaget är justerbart så den passar både korta och långa föräldrar. Vagnen är rymlig och du kan enkelt ta med en skötväska med extra ombyte till barnen, vattenflaska och fika. Givetvis uppfyller Thule cykelvagn alla europeiska säkerhetsstandarder.